Paqe do të thotë miqësi e harmoni, pa armiqësi e dhunë

Sot (23.02.24), në mbarë botën festohet “Dita Ndërkombëtare e Paqes dhe Mirëkuptimit”. Kjo ditë na shërben si një shenjë frymëzimi e solidariteti ndërkombëtar, ku qytetarët e botës bashkohen për të përshëndetur dhe për të ndërtuar marrëdhënie të mira ndërkombëtare. Qëllimi kryesor i kësaj dite është të ndezë shpresën për një botë pa luftëra, pa dhunë…