Javë e pasur me filma

Dashamirë të filmave, bëhuni gati për një javë super të ngjeshur me filma të jashtëzakonshëm, përfshirë të gjitha preferencat që mund t’i keni për kastë aktorësh apo edhe zhanre filmike. Në listën e mëposhtme i gjeni titujt dhe datat e publikimit të tyre: Filmi ‘Past Lives’ – Data e publikimit: 18 shtator Filmi ‘Swan Princess:…