Nesër fillon festivali ‘Meeting of Styles’, me arte murale që do të zbukurojnë Prishtinën

Festivali ‘International Meeting Of Styles’, është i përbërë nga një rrjet ndërkombëtarë i artistëve dhe admiruesve të Grafitit, që filloi në Wiesbaden, të Gjermanisë në vitin 2002. Ky festival tashmë ka gjetur shtëpi edhe në Prishtinë, duke bërë bashkë komunitetin ndërkombëtar e vendor të artit mural dhe duke u kthyer në një urë lidhëse të…

Pranimi dhe përdorimi i teknologjisë në fusha të ndryshme

Çdo vit në korrik, festohet ‘Dita Ndërkombëtare e Profesionistëve të Pranimit Digjital’. Kjo ditë nderon përpjekjet e profesionistëve digjital, të cilët ndihmojnë në avancimin dhe përdorimin e teknologjisë në të gjitha sferat e shoqërisë tonë. Në një botë gjithnjë e më të digjitalizuar, është e rëndësishme të promovohet pranimi dhe përdorimi i teknologjisë në fusha…