Këngët premierë që mund ti dëgjoni në Radio KFOR

Edhe muaji nëntor, që po e lëmë pas, ka qenë i mbushur me muzikë të mirë, me bashkëpunime befasuese dhe këngë që kanë thyer rekorde në platformat më të mëdha muzikore, siç ishin yjet Adele, Ed Sheeran, etj. Radio KFOR-i vazhdon t’ju sjellë premierë, këngët më të fundit, të publikuara nga artistë të njohur ndërkombëtar,…

Shënohet sot ‘Dita Ndërkombëtare e Burrave’

Krahas kontributit të jashtëzakonshëm të vajzave/grave, në shumë aspekte të jetës, kontribut të madh në shoqërinë tonë kanë edhe djemtë/burrat, prandaj data e sotme, 19 nëntor, kremtohet pikërisht për të njohur dhe festuar arritjet kulturore, politike dhe socio-ekonomike të tyre. Kjo ditë vë në pah arritjet e djemve dhe burrave, veçanërisht në vendin e tyre,…