Këshilla për takime online

Edhe para periudhës së COVID-19, takimet në distancë po bëheshin shumë të shpeshta. Edhe pse akoma po diskutohet efikasiteti i takimeve online, studimet tregojnë që kjo praktikë mund të rrisë produktivitetin dhe bashkëpunimin mes ekipit. Duhet të siguroheni që çdokush që merr pjesë në takim, është duke ndjekur rregullat e takimeve virtuale. Ja disa këshilla…

Sërish përpjekje për t’i dhënë fund epidemisë botërore të tuberkulozit

‘Dita Botërore e Tuberkulozit’ shënohet çdo vit, në datën e sotme, 24 mars dhe ka për qëllim rritjen e ndërgjegjësimit të popullatës për pasojat e rënda shëndetësore, sociale dhe ekonomike të Tuberkulozit si dhe rritjen e përpjekjeve për t’i dhënë fund epidemisë botërore të tuberkulozit. Për shënimin e kësaj dite, Radio KFOR-i kontaktoi pulmologen Dr.…