Sot bota shënon ‘Ditën Botërore të Radios’

Në nivelin global, radio ende mbetet mediumi më i dëgjuar. Nga një rezolutë e veçantë e Kombeve të Bashkuara në vitin 2011, sot (13.02.21), zyrtarisht shënohet ‘Dita Botërore e Radios’. Aftësia unike për të arritur audiencën më të gjerë, do të thotë që radio përbën shembullin më të mirë të diversitetit të një shoqërie, të…

Mick Jagger, artisti i ditës në Radio KFOR

Sir. Michael Philip Jagger i njohur në skenë me emrin Mick Jagger, ka lindur më 26 korrik, të vitit 1943, njihet botërisht si këngëtar, kompozitor, aktor dhe producent filmi anglez, i cili ka fituar famë botërore si këngëtar si dhe lider dhe themelues i bendit, The Rolling Stones. Mick Jagger, është njëri nga muzikantët më…