Karriera e bujshme e këngëtares, Gwen Stefani

Këngëtarja, Gwen Stefani, ka lindur më 3 tetor, të vitit 1969, në Orange County të Kalifornisë. Ajo ka ka një motër të quajtur Jill dhe dy vëllezër Eric dhe Todd. Si vajzë e re, Gwen, kishte filluar punën si  pastruese e dyshemeve në një lokal, ndërsa karriera e saj e këndimit filloi në vitin 1986,…

Sot udhëtojmë në kryeqytetin e Irlandës

Dublini është kryeqyteti i Irlandës, një qytet me histori të lasht, e cila përfshin Kështjellën e Dublinit që daton nga shekulli i 13të, Katedralja e Shën Patrikut nga viti 1119 e përveç kësaj një qytet me sipërfaqe të gjelbëruara, që i marrin zemrën çdo vizitori. Është qyteti i 3-të më i vogël në gjithë Irlandën,…