Fakte interesante në Radio KFOR

Ekzistojnë fakte të ndryshme interesante, argëtuese dhe magjepsëse, disa nga të cilat i ndajmë me ju përmes këtij lajmi: – A e keni ditur që fëmijët në Japoni janë më të pavarur. Ata udhëtojnë vetëm për të shkuar në shkollë si dhe vetë pastrojnë klasat e tyre. Ushqimin e marrin me vete, sepse ata duhet…

Aplikacioni TikTok dhe ndikimi i tij tek adoleshentët

Pandemia prodhoi atë që u konsiderua si ‘aplikacioni i mijëvjeçarit’. Është fjala për aplikacionin TikTok që u bë ‘ngushëllimi’ i miliona të rinjve dhe jo vetëm, gjatë masave të rrepta të izolimit që kishin për qëllim parandalimin e përhapjes së CoViD-19. Duke parë që tashmë kanë kaluar disa muaj që TikTok është kthyer në kryefjalë,…