Hitet e fundit në Radio KFOR

24 orë transmetim në ditë, moderatorë të emisioneve më të mirë në vend, shoqërues të muzikën më të mirë dhe me premierat më të mëdha muzikore – ky është Radio KFOR-i, i cili vazhdon të sjellë tek ju lansimet e fundit nga artistët më të preferuar në tregun muzikor vendor dhe ndërkombëtar: Megan Thee Stallion…

Black Friday, dita e shpenzimeve të mëdha

Çdo vit në të premten e fundit të muajit nëntor, miliona njerëz shpenzojnë shuma të larta të parave, duke blerë gjëra të ndryshme në ditën e njohur si ‘Black Friday’. Kjo ditë njihet si dita me përfitimet më të larta nga bizneset në tërë botën. Sipas një raporti të vitit 1960, nga NY Times, termi…