Ligjëratë për teknikat e të folurit në publik

Të folurit në publik është një prej frikave më të shpeshta që kanë njerëzit, e cila mund të ndikojë në mënyrë të drejtpërdrejtë në karrierën e tyre. Andaj, është shumë e rëndësishme që të rinjtë të ndjekin ligjërata dhe kurse të ndryshme për mposhtjen e kësaj frike. Një ligjëratë e tillë do të organizohet nesër,…

Termokiss ofron mësime për kitarë

Për të eksploruar botën e muzikës dhe për të fituar njohuri themelore për instrumentin e kitarës, Termokiss ofron kurse falas për të gjithë të interesuarit. Kurset në fjalë do të mbahen nga kitaristi dhe tekstshkruesi, Besnik Rrmoku si dhe nga bateristi dhe njëherit kitaristi spanjoll, Jaime Garcia Romero. Pikërisht për këtë mundësi, Radio KFOR-i kontaktoi…

Asociacioni i Arkitektëve të Kosovës organizon panel diskutimi dhe punëtori

Asociacioni i Arkitektëve të Kosovës të cilët si qëllim kanë bashkimin e arkitektëve për krijimin dhe zhvillimin e ambientit kreativ në Kosovë, sot (4 mars), nga ora 13:00, në Hotelin Sirius, po organizojnë Punëtorinë e parë të  ‘Circular Economy’, e cila organizohet në kuadër të projektit Empower-Engage-Build-Ownership, e financuar nga European Union Kosovo dhe e…