Punëdore Artizanale në Termokiss

Qendra e drejtuar nga komuniteti në Prishtinë “Termokiss” i cili ka mision reflektimin dhe ndryshimin, të enjten (26 nëntor), nga ora 14:00, organizon punëtorinë artizanale me Gishë Lahu. Të pranishmit mund të mësojnë teknika të ndryshme për të krijuar byzylyk e dekorime të ndryshme për shtëpi, të gjitha të punuara me materiale druri, rruaza të…