Fundviti në qendrën ‘Multimedia’ përmbyllet me promovimin e dy librave të rinj

Në qendrën ‘Multimedia’ në Prishtinë, nesër (26.12.18) duke filluar nga ora 19:00, Instituti i studimeve sociale dhe kulturore ‘Alter Habitus’, do të organizoj një ceremoni, për të promovuar dy vepra të reja. Përmbledhja me poezi nga edicioni i parë i festivalit ‘Letërsia Lëvizëse’, është njëra nga veprat që do të promovohet dhe vëllimi i parë…

Vazhdon konkursi “Bienalja e Arkitekturës”, në fushën e arkitekturës

Asociacioni i Arkitekteve të Kosovës (AAK) në bashkëpunim me Komunën e Mitrovicës, i fton të interesuarit që të marrini pjesë në prezantimin e “Bienales së Arkitekturës 2018” dhe nënshkrimin e Memorandumit të bashkëpunimit në mes të Asociacionit të Arkitekteve të Kosovës dhe Komunës së Mitrovices. Ky takim do të mbahet nesër (26.12.18), në Sallën për…

Ilir Muharremi promovon veprën e re

Shkrimtari Ilir Muharremi dje (24.12.2018)  ka promovuar  një vepër të re, në bibliotekën ‘Fan Noli’, në Gjilan. Autori Muharremi pas suksesit të madh të romanit të tij ‘Psycho’, një roman me tematikë horror dhe psiko-triller, solli veprën tjetër të titulluar ‘Moskuptimet’. Kjo vepër shtjellon tema të natyrës së ndryshme që përfshijnë artin, letërsinë dhe tema…