Mbahen takime informuese “Mbështetje për projektet e Bashkëpunimit Evropian”

Organizuar nga Desku i Evropës Kreative në Kosovë, do të mbahen dy takime informues për “Support for European Cooperation Projects” për institucionet, agjencitë dhe organizatat kulturore të Kosovës. Pjesëmarrësit e këtyre takimeve do të informohen në lidhje me mundësitë që Evropa Krijuese ofron, përkatësisht me udhëzimet për aplikimin për grante dhe detaje të tjera të…

Mësoni më shumë për digjitalizmin e vendit të punës suaj

‘Business Consulants Council’, ( BCC) që është e specializuar në konsulencë menaxheriale ka organizuar  seminarin e titulluar ‘Leading a vision for a digital workplace’, që do të mbahet nesër (13.11.2018) në ‘Innovation Centre Kosovo’ në Prishtinë. Në një intervistë ekskluzive për Radio KFOR-in menaxheri i këtij këshilli, Pylljon Nura, tregoi për qëllimin dhe benifitet që…

Në Mitrovicë mbahet ‘BarCamp-i’, që i kushtohet Javës Globale të Ndërmarrësisë

Sonte,  në ora 19:00, në ambientin e Organizatës Joqeveritare “7Arte” do të mbahet edicioni i 12-të i BarCamp Mitrovica, ku do të diskutohet rreth sfidave dhe mundësive të të qenurit ndërmarrës në Kosovë. Më shumë rreth përmbajtjes së kësaj ngjarjeje, na tregon koordinatori, Rinor Kurshumliu: “Në këtë edicion do të bëjmë fjalë për sfidat që…