Loja e shahut bashkon serbët dhe shqiptarët

Në vazhdën e promovimit të historive të suksesit, apo ngjarjeve të ndryshme në dobi të shoqërisë, qoftë nga individë apo organizata të ndryshme, Radio KFOR-i në këtë artikull ju sjellë aktivitetin shumetnik të organizuar nga ‘Hapësina shoqnore për dekonstruksion’. Bëhet fjalë për një lojë shahu, që po bënë bashkë komunitete të ndryshme që jetojnë në…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 24 nëntor në vitin 1983, grupi Irlandez ‘The Undertones’ u shpërbë si grup. Këngëtari kryesor Feargal Sharkey vazhdoi karrierën solo duke arritur popullaritet të madh me këngën ​​ ‘A Good Heart’. Në këtë datë në vitin 2006, fituesit e American Music Awards ishin, Kelly Clarkson, Red Hot Chili Peppers, Shakira, Jamie Foxx, Nickelback, Sean…