Plani i Policisë së Kosovës në lidhje me CoViD19

Shef i Zyrës për Informim dhe Marrëdhenie me Publikun në Policinë e Kosovës, Major, Baki Kelani, në një prononcim pë Radio KFOR-in foli për detyrat konkrete të policisë, në lidhje me CoViD19: “Policia e Kosovës ka të hartuar me kohë urdhrin operativ policor të quajtur ‘Urdhri Operativ për Gatishmëri dhe Reagim për Koronavirusin- CoViD19. Të…

Mesazh i Ministrit të Shëndetësisë, Arben Vitia, për popullin e Kosovës

Në një publikim përmes rrjeteve sociale, Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, i është adresuar popullit të Kosovës me një mesazh lidhur me masat kundër koronavirusit Covid19: “Ministria e Shëndetësisë dhe institucionet e tjera mbështetëse kanë ndërmarr një seri të masave për parandalimin dhe përgatitjen sa më të mirë për t’u ballafaquar me koronavirusin. Kemi hartuar…