AGK sonte organizon ndejën e fundvitit për gazetarë

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës  (AGK) sonte (25.12.19) organizon ngjarjen përmbyllëse të vitit 2019. Në ftesën dërguar mediave dhe të publikuar në faqen e tyre zyrtare, thuhet: ‘Pas një viti plot sfida, angazhime e vështirësi në ushtrimin e profesionit të gazetarisë, Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës është kujdesur që këtë fundvit, komuniteti i gazetarëve ta…

Vazhdon aksioni humanitar ‘Ndërro dhuratën me një buzëqeshje!’

‘VentureUP’ apo ndryshe e njohur edhe si Qendra e Ndërmarrësisë dhe Inovacionit në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, po vazhdon me aktivitetin bamirës, kësaj radhe fjala është për aktivitetin humanitar ‘Ndërro dhuratën me një buzëqeshje!’. Sipas organizatorëve, ky aktivitet ka për qëllim kthimin e buzëqeshjes në këtë fundvit, te familjet me status më të rëndë…