Sot shënohet ‘Dita Botërore e Emojave’

Komunikimi në rrjete sociale është bërë akoma më i shpejtë dhe më atraktiv falë përdorimit të shpeshtë të ‘emojave’, përmes të cilave ne e shprehim tërë atë që duam t’ia themi dikujt. Tanimë ka disa vite që pikërisht më 17 korrik shënohet ‘Dita Botërore e Emojave’, me qëllim të theksimit të rëndësisë së përdorimit të…