Festival multietnik ‘Women’s Creativity Festival III’

Arti është universal, thjesht ekspozues dhe duke u pranuar nga kultura të ndryshme na tregon se sa e bukur është gjuha e artit. Këtë vit Qendra Kulturore Aquarius, na ka lejuar të shijojmë bukuritë e larmishme të festivalit multietnik ndërkombëtarë, të krijimtarisë së grave përmes festivalit ‘Women’s Creativity Festival’. Ky festival multietnik do të mbahet…

Sot fillojnë ‘Javët e Frankofonisë’ në Kosovë

Për vitin e 20-të me radhë, në Kosovë po shënohen ‘Javët e kulturës franceze’, nën organizimin e ‘Ambasadës së Francës’, në partneritet me ‘Ministrinë e Punëve të Jashtme’, ‘Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve të Kosovës’, ambasadat dhe misionet diplomatike të disa vendeve si dhe partnerë të tjerë. Javët e Frankofonisë 2020 zhvillohen nga data…