Sfidat, vlerësimet dhe nevojat në arsimin e lartë në Kosovë

Sfidat në arsimin e lartë mbeten shqetësuese për komunitetin akademik dhe studentët në Kosovë. ‘Komiteti për Arsim, Art dhe Dizajn’ dhe Programi ‘Transformational Leadership’ organizojnë një diskutim dhe prezantim të hulumtimit mbi sfidat e arsimit të lartë në Kosovë sot (26.11.2019) duke filluar nga ora 16:00 në ambientet e ‘Universitetit të Prishtinës’ në Institutin e…

Së bashku, le të ndalojmë dhunën ndaj vajzave dhe grave!

Rrjeti i Edukatorëve Bashkëmoshatarë – PEN, organizon aktivitetetet “Përfshirja e Burrave në Atësi” dhe “Burrat dhe djemtë si partnerë në promovimin e barazisë gjinore dhe parandalimin e dhunës dhe ekstremizmit tek të rinjtë në Ballkan”. Për ti shqyrtuar këto tema e njëherësh edhe për ti ndarë eksperiencat në profesionet e tyre, do të bisedojnë: Kapitene,…