Si e kalojnë kohën e lirë beqarët?

‘Single’ nuk është vetëm statut, në fakt, është fjala që përshkruan më së miri se si dikush është mjaftueshëm i fortë për të jetuar dhe për të shijuar jetën e tij, pa u varur nga të tjerët. E të mos kesh një të dashur, nënkupton të pasurit më shumë kohë të lirë. Por, pyetja është…