Raesa Nikshiqi, vajza shembull në shkencë për të gjithë të rinjtë në Kosovë

Data e sotme 11 shkurt, i është ndarë shënimit të ‘Ditës Ndërkombëtare të Grave dhe Vajzave në Shkencë’, për të njohur kontributin e grave dhe vajzave inovatore dhe për të inkurajuar ato që të jenë sa më të përfshira në shkencë.  Një nga vajzat kosovare që tashmë është e njohur për rrugëtimin shkencor me zbulimin e … Continue reading Raesa Nikshiqi, vajza shembull në shkencë për të gjithë të rinjtë në Kosovë