“Artpolis” model i punës në ekip multietnik dhe shembull i një të ardhme multietnike

“Nuk është e mjaftueshme të flasim për paqen, duhet besuar në të dhe duhet punuar për të”, kështu ka thënë, Eleanor Roosevelt, e ata që punojnë çdo moment për paqen janë edhe komuniteti i organizatës joqeveritare “Artpolis”, që funksionon që nga viti 2004, duke vënë në jetë tre shtyllat kryesore: Promovimin e Artit, Kulturës dhe … Continue reading “Artpolis” model i punës në ekip multietnik dhe shembull i një të ardhme multietnike