Degjo Online Mbylle

Radio K4 on Facebook

Our Favourite of the WeekMOVIE BOX

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast


250 bileta falas për të mësuar rreth mbrojtjes kibernetike

11.09.18

“Java e Mbrojtjes Kibernetike 2018” fillon sot (11.09.18) dhe do të zgjas deri më datën 13 shtator, në Kino ARMATA, nën udhëheqjen e ‘Innovation Centre Kosovo’.
Edhe pse punët për mbrojtjen kibernetike po rriten tre herë më shpejt se sa punët e teknologjisë së informacionit, kësaj lëmije e cila është në rritje të shpejtë, po i mungon numri i profesionistëve të kualifikuar që kërkohen për të trajtuar punët e nevojshme.

Forumi i Mbrojtjes Kibernetike (pjesë e Javës së Mbrojtjes Kibernetike 2018) ofron një rrugë të strukturuar të mësimit, për të ofruar siguri të efektshme kibernetike në këtë organizatë.

Për t’i ndjekur kurset që ofrojnë shumë aspekte të sigurisë kibernetike, janë ofruar 250 bileta falas për të interesuarit e kësaj fushe.Lexo më Shumë