Filmska romansa "LED" u Gračanici i Mitrovici

26.03.2018 posted by: RADIOSRB

Ruska filmska romansa “Led”, ekskluzivno će biti prikazana u Domu kulture u Gračanici 27. marta u dva termina od 18 i 20 časova, kao i u Kulturnom centru “Dragica Žarković” u Mitrovici 28. marta od 17 i 19 časova.

“Led” je dirljiva ljubavna priča o umetničkom klizanju sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, a više detalja o samom filmu u intervjuu za Kfor radio iznosi predstavnik Doma kulture Gračanica, Boban Jevtić.

“Još od ranog detinjstva, Nađa je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove - zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i

neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši. Glavne uloge u filmu tumače Aglaja Tarasova, Miloš Biković I Aleksander Petrov.”

Karte po ceni od 250 dinara možete nabaviti u prostorijama Doma kulture Gračanica, kao i u Gradskoj biblioteci “Vuk Karadžić” i u Mitrovačkom dvoru.