Pozovi - Stefana Nikolčević

22.11.2017 posted by: RADIOSRB

Mlada i talentovana Stefana Nikolčević dolazi iz Štrpca i svojim glasom i pozitivnom energijom oduševila je publiku na mnogobrojim muzičkim takmičenjima. Uzor joj je tetka Jelena, koja je i glavni “krivac” za njeno prvo pojavljivanje pred kamerama. Kao pobednica drugog serijala “Moja prva šansa” snimila je spot za pobedničku pesmu pod nazivom “Pozovi”.

“U opisu mog instagrama imate link spota, pesme.

Spot je sniman inače u Novom Sadu, u spotu je glumio Jovan Bogdanović, to je jedan moj jako dobar drug iz Novog Sada i to je uglavnom to. Stvarno, bilo mi je super, videla sam neka nova mesta, neko novo iskustvo za mene i svi pogledajte moj spot na youtube”, kaže Stefana.

Sebe u budućnosti vidi kao profesionalnu pevačiču, i vredno radi na tome da izgradi svoju karijeru.

“Ja planiram u budućnosti da se bavim pevanjem, jer eto to je neki moj put, ja sam to tako odlučila. Uskoro izlazi još jedna moja nova pesma sa poznatom zvezdicom Davidom Markovićem, to je duet, i eto ne bih nešto da otkrivam, ali naziv pesme je “Uspori”, a pesmu je pisao poznati kompozitor Dušan Popović.”

Pored muzike, bavi se i karateom, što joj je omiljeni hobi. “U karateu sam jako uspešna, bila sam prvak Kosova, međutim krenula sam da se bavim pevanjem, pa sam malo zapostavila karate ali eto sada ću opet da se vratim, i tu imam negde, ne znam oko trideset i pet medalja”,  kaže Stefana ali napominje da pored katarea trenira i odbojku, folklor, a igra i šah.