10. rođendan OMNIBUSA

17.11.2017 posted by: RADIOSRB

Mitrovačka grupa OMNIBUSI, čiji su članovi Dejan Pavićević-vokal i gitara, Danijel Spasojević-solo gitara, Nemanja Mišić-bas gitara i Zoran Savić-bubnjevi, postoji od 2007. godine i specifični su po svojoj autorkoj muzici.

„Omnibusi rade autorsku muziku, imamo već snimljena dva albuma i treći je u pripremi. Imamo za sada četiri nove pesme. Posebni smo po tome što radimo, retki smo od bendova koji rade na srpskom jeziku, na maternjem jeziku svoje pesme, a pritom imamo i na engleskom“, kaze na radio Kfor Dejan Pavicevic

Desetogodišnju karijeru su obeležili nastupi širom regiona, nastupali su u Cetinju, na Exitu, Festivalu D u Beogradu, u Gračanici, i izrazili su želju za nastupom u Prištini. Povodom deset godina postojanja, OMNIBUSI

pozivaju na koncert koji će biti održan u subotu, 18. novembra u Soho baru u Mitrovici, gde će premijerno biti prikazan spot za najnoviju pesmu.

„Novi spot je urađen za pesmu Melanholija, to je jedna onako blago tužna pesma koja govori o usamljenosti. Pesma je balada, fina je za slušanje, ambijent je uglavnom iz Mitrovice, iz severnog i južnog dela, mora da se pogleda spot posle ove promocije“, kaže Dejan i poručuje mladim ljudima da budu svoji, pozitivni, da se vole i da šire ljubav.