K4 LIKE

27.03.2017 posted by: RADIOSRB

KFOR Radio poziva da se prijavite na takmičenje za najbolju fotografiju! Proleće je stiglo! Priroda se budi, i mi sa njom! Inspirisani prolećnom atmosferom želimo da zajedno sa vama odaberemo najlepšu fotografiju koja dočarava energiju prirode, pozitivnu energiju koju širi proleće. Zato vas pozivamo da učestvujete na foto-konkurs za izbor najlepše fotografije. Pravo
učešća imaju svi, bez obzira na broj godina, pol, nacionalnost… Važno je samo da uslikate prolećnu fotografiju, fotografiju koja na najlepši način oslikava proleće i pošaljete je na k4srpski@gmail.com zajedno sa vašim podacima!
 
Još je važno da ste sa Kosova, da je fotografija uslikana na Kosovu i da nije dodatno digatalno obrađena!
 
Prijava na foto-konkurs traje od 27. marta do 10. aprila 2017. Nakon toga naš stručni žiri, u čijem sastavu je i profesionalni fotograf, će proveriti da li prijavljeni radovi ispunjavaju sve uslove konkursa i odabrati deset fotografija koje će biti objavljene na zvaničnoj Facebook stranici Radio KFOR 966 Srpski. Pobednička fotografija će biti ona koja na kraju takmičenja, od 17. aprila do 1. maja sakupi najviše sviđanja (like), deljenja (share) i bodova. 
 
Radio KFOR je obezbedio vredne nagrade!
 
Za dodatne informacije i detaljne uslove konkursa kontaktirajte:
Facebook stranica - Radio KFOR 966 Srpski
Email - k4srpski@gmail.com
 
Zabeležite najlepše trenutke kamerom i pošaljite nam, želimo da zajedno sa vama odaberemo najlepšu fotografiju. 
 
Živimo proleće zajedno! z