< Prev 1 2 3458 459 460 Next >

Vodite se emocijama poručuje Vladan Savić, frontmen Magla bend-a

21.09.2018

Ukoliko izaberete posao koji volite, nećete raditi ni jedan jedini dan u životu. Svojim nastupom, svirkom i aktielnim repertoarom, Magla bend stvara vrhunsku atmosferu gde god nastupao, a ljubav prema muzici je ovo što ih vodi na putu ka uspehu zaključili smo u razgovoru sa frontmenom Magla benda Vladanom Stevićem.

„Kad si rekla ljubav  stvarno je ljubav jer svi radimo ovaj posao zato što volimo muziku i volimo svoj

Cela vest...Turnir „Trofej Miloša Krasića”

21.09.2018

Ovog vikenda biće održan prvi fudbalski turnir „Trofej Miloša Krasića”, gde je maksimalan broj igrača po ekipi 12, a broj ekipa je ograničen na 16.

Direktor i organizator OFK „Dif” Nemanja Bulatović kaže da je za veliki spetakl, turnir u Žitkovcu, sve spremno.

“Po prvi put na ovim prostorima organizuje se turnir

Cela vest...Izložba učeničkih radova na temu “Moje mesto”

21.09.2018

U okviru obeležavanja Dana opštine Gračanica u Domu kulture Gračanica otvorena je izložba učeničkih radova na temu “Moje mesto” kao rezultat istoimene likovne kolonije.

Lepa tradicija čiji je cilj negovanje dečijeg talenta, pod nadzorom i uz stručne savete slikarke Maje Todić, realizuje se već četvrtu godinu za redom, i obuhvata učenike i predstavnike svih škola sa teritorije

Cela vest...Sportski turniri u okviru Dana opštine Gračanica

20.09.2018

U okviru obeležavanja Dana opštine Gračanica u Sportskoj hali u Lapljem Selu održani su turniri učenika srednjih i osnovnih škola.

Ovi turniri su izuzetno važni jer okupljaju veliki broj đaka radi pružanja prilike da se sportski takmiče, neguju solidarnost i aktivno bave sportom.

Organizatori turnira izuzetno su zadovoljni odzivom, jer je ove godine na turnir prijavljeno ukupno 49

Cela vest...Dečiji karneval predškolske ustanove ''Naša radost" u Ugljaru

20.09.2018

Tokom trodnevnog obeležavanja Dana Opštine Gračanica, u gotovo svim većim mestima na teritoriji ove opštine organizovan je bogat kulturno-umetnički, sportski i zabavni program.

Predškolska ustanova “Naša radost” danas će održati dečiji karneval    na školskom igralištu osnovne škole “Ugljare” u Ugljaru. Mališani ove predškolske ustanove zajedno sa decom iz vrtića i svojim vaspitačima  pripremili su različite koreografije.

Cela vest...Projekcije filmova "Ringe ringe raja" i "Džoni Ingliš ponovo u akciji"

20.09.2018

Animirani film ‘’Ringe ringe raja” biće prikazan u  četvrtak 20. septembra u 19 časova u Domu kulture ‘’Gračanica”.

Ovo  nije samo priča o dugom i teškom putovanju, već i avantura o pronalaženju puta kroz životne prepreke, o odgovornostima prema zajednici i porodici. Dva izgubljena pačeta, slabašna, šesnaest dana stara Či i njen mlađi brat Čao, odvojeni su od svog jata, zahvaljujući ludorijama prevelikog entuzijaste Penga, slobodoumne guske koja će radije da vežba akrobacije u vazduhu, nego da se pridruži ostalim guskama prilikom tradicionalne selidbe u toplije krajeve.

Cela vest..."Lepote Ibarskog Kolasina" predstavljene u Mitrovici

19.09.2018

Izložba fotografija Miroslava Lazarevića pod nazivom „Lepote Ibarskog Kolašina“ otvorena je u EU info centru u Severnoj Mitrovici i sadrži 15 fotografija prirode koje je autor uslikao prilikom planinarenja.

Kako sam autor priznaje, ljubav prema fotografiji se javila u ranom detinjstvu, ali se profesionalno bavi tek desetak godina.

„Prva ljubav o fotografiji javila mi se dok sam još kad

Cela vest...Dopuni svoje znanje o srednjem veku

18.09.2018

Zanima vas srednji vek i kulturna baština koju je on ostavio za sobom? Uz podršku Svetske vizije, GAIA Kosovo organizuje posetu Velikoj Hoči, gde će mladi (uzrasta preko 18 godina) zajedno učiti o kulturnom nasleđu, miru i religiji ovog dela Kosova kroz zabavu i druženje.

Tokom posete petnaest učesnika imaće priliku da saznaju više o kulturnom i verskom nasleđu Velike Hoče, načinu proizvodnje lokalnih namirnica i kućnih proizvoda, posete Prizren, predivan grad u kojem se

Cela vest...Ljudska prava kroz umetnost

17.09.2018

Zanima vas fotografija ili pisanje, a pri tom imate između 15 i 25 godina? Misija OEBS-a na Kosovu organizuje takmičenje u fotografiji i poeziji da bi se produbilo znanje i povećala svest o ljudskim pravima, nediskriminaciji i jednakosti.

Autor najbolje fotografije za nagradu će dobiti EOS digitalnu kameru, a najbolje fotografije biće prikazane na izložbi koja će biti održana 10. decembra 2018.

Cela vest...Legendarni Minja Subota za najmlađe u Gračanici

14.09.2018

Godinama su generacije dece i mladih stasavale uz „Muzički tobogan“ i nezaboravnog Minju Subotu! Ovaj simpatični čikica, kovrdžave riđe kose i s velikim naočarima, svako nedeljno jutro je, pevajući s TV ekrana, uveseljavao milione dece kao voditelj ove najpopularnije dečije muzičke emisije ikad snimljene  na ovom prostoru.

Priliku da iskuse deo magije, ovog legendarnog

Cela vest...< Prev 1 2 3458 459 460 Next >