Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

Poseta američkoj bazi "Bondstil"

19.06.2018

Komandant američkih snaga na Kosovu, Nik Dučić, ugostio je u kampu Bondstil 15 tinejdžera srpske nacionalnosti iz Šilova i 20 tinejdžera albanske nacionalnosti iz Kuksa (Albanija), koji su imali prilike da se upoznaju sa radom KFOR-a ali i učestvuju u raznim društveno-korisnim igrama.

„Danas imamo multuetničku posetu tinejdžera koji se ovde odlično zabavljaju i imaju priliku da zajedno provode vreme baveći se sportom kao i slikajući se,

Cela vest...Dan eliminacije seksualnog nasilja u konfliktu

19.06.2018

2015. godine Ujedinjene nacije su proglasile 19. jun kao Međunarodni dan eliminacije seksualnog nasilja u konfliktu koji ima za cilj da podigne svest o potrebi da se okonča seksualno nasilje u područjima zahvaćenim sukobima. A sve to u čast preživelih i žrtava seksualnog nasilja širom sveta.

Povodom obeležavanja ovog dana, svake godine se

Cela vest..."Šetnja Sime Medenog"

19.06.2018

Udruženje za zaštitu životinja „Šapa" organizovalo je šetnju sećanja u Mitrovici kako bi podsetili na ubijanje napuštenih pasa, koje se dogodilo pre godinu dana u u istom gradu, uz nadu da se tako nešto više nikad neće ponoviti.

Pored druženja sa napuštenim psima, o kojima brine Udruženje za zaštitu životinja „Šapa“, Mitrovčani su imali prilike da nekom od pasa postanu vlasnici i udome ih, a osim članova udruženja i redovnih posetilaca istog, šetnji su se pridružili i sugrađani sa

Cela vest..."Trojka sa ploče" u Zvečanu

15.06.2018

Turnir u basketu pod nazivom “Trojka s ploče” biće održan danas u Zvečanu s početkom od 17 časova. Pored utakmica u basketu koje će biti odigrane u klasičnom 3 na 3 maniru, biće održano još i takmičenje u brzom šutiranju trojki, zatim “challenge skill” i na kraju trik šut sa pola terena!

Učešće u svakom od ovih događaja se plaća, ali su organizatori zbog toga pripremili i veoma vredne i bogate nagrade.

Za prvo mesto osvojeno u basketu, prva nagrada iznosi 30 hiljada dinara, dok će drugo mesto biti nagrađeno s 10 hiljada! Ovde treba istaći da je prijava za devojčice besplatna.

Cela vest...Završni koncert Muzičke škole “Stevan Mokranjac”

15.06.2018

Muzička škola “Stevan Mokranjac” iz Gračanice, u velikoj sali Doma kulture u Gračanici održaće danas, završni koncert učenika.

Povodom završetka školske godine i ove, kao i prethodnih godina, prepoznatljivim repertoarom za sve ljubitelje klasične muzike, učenici će se predstaviti na najlepši način.

Početak koncerta je u 19 časova.Škola evropskih integracija - konkurs

15.06.2018

NVO ,,Aktiv” poziva sve zainteresovane službenike javnih institucija i institucija lokalne samouprave, članove organizacija civilnog društva, predstavnike medija i poslovnog sektora, kao i studente postdiplomskih studija sa severa Kosova da se prijave za novi ciklus Škole evropskih integracija, koji će biti održan u Severnoj Mitrovici od 1. jula (uz jednomesečnu letnju pauzu).

Cela vest..."Autobiografija" Branisalava Nušića u Gračanici

14.06.2018

Pozorišna predstava "Autobiografija" rađena po istoimenom Nušićevom delu, koju je u produkciji Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada režirao Predrag Štrbac, biće izvedena večeras  u Domu kulture u Gračanici od 20 časova.

O Nušićevom životu, njegovim rečima i opaskama, na sceni govore glumci: Milovan Filipović,

Cela vest...Dva filmska hita u bioskopu u Gračanici!

14.06.2018

Bioskop u Domu kulture Gračanica i ove nedelje nastavlja sa projekcijama aktuelnih filmskih hitova! Ovog petka, 15. juna, na programu su dva filma i to „Oušnovih 8“ i „Svet iz doba Jure: Uništeno kraljevstvo“!

„Oušnovih 8“ spada u grupu tzv. „spin-off“ filmova, koji dele neke zajedničke elemente sa glavnom filmskom franšizom! Ovaj film se naslanja na „Oušnovih 11“ i dva nastavka nakon toga, gde su glavne uloge tumačili Džordž Kluni, Bred Pit, Met Dejmon, Džulija Roberts i drugi.

Priča prati Debi Oušn, otuđenu sestru Denija Oušna (Džordž Kluni), koja poput starijeg brata, ima plan za savršenu pljačku. Sve što joj je potrebno jeste vrhunski tim koji će joj pomoći da zamisao sprovede u delo. 

Cela vest...Dečiji festival "Cvrkuti sa Ibra"

13.06.2018

Tradicionalni dečiji festival zabavne muzike “Cvrkuti sa Ibra”, koji je takmičarskog karaktera, održaće se u četvrtak, 14. juna od 18 časova u Domu kulture u Zvečanu.

Učesnici su podeljeni u dve kategorije “Mini” i “Tini” i

Cela vest..."Ne štiti nasilje"

13.06.2018

Omladinski edukativni klub „Sinergija“ organizuje trodnevnu Kreativnu izložbu o vršnjačkom i porodičnom nasilju pod nazivom „Ne štiti nasilje“, koja ima za temu prikazivanje svih vidova nasilja i kako se izboriti sa istim.

Akcija se sastoji iz dva različita dela: Izložbe, na kojoj će biti prikazane fotografije i različiti tekstovi, i kreativnog kutka, gde će članovi Sinergije i MMA kluba iz Mitrovice prisutnima pokazati kako sprečiti nasilje.

Cela vest...Procitaj vise