Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

Stipendije za novinarsku izutetnost na Kosovu

16.08.2018

Balkanska Istraživačka Regionalna Mreža (BIRN) i Udruženje Novinara Kosova (AGK), pozivaju sve zainteresovane novinare da se prijave za šestomesečnu stipendiju, koju obezbeđuje Evropska unija na Kosovu.

10 ambicioznih i smelih novinara će izabrati tim lokalnih i regionalnih profesionalaca kako bi postali deo ovog dinamičnog i obogaćujućeg iskustva. Svaki stipendista će dobiti stipendiju od 2.000 evra za detaljnu istraživačku priču koja pokriva pitanja kao što su javna potrošnja, lokalna uprava, javne nabavke, životna sredina, energetika, zdravstvena zaštita,

Cela vest...Drugi deo Vulkan festivala – Graffiti fest

15.08.2018

Na nekoliko lokacija na severu Kosova, u Mitrovici, Zvečanu i Zubinom Potoku,  biće održan GRAFFITI Fest, drugi deo festivala “Vulkan Fest”. Učesnici će imati za priliku da nauče ponešto o uličnoj umetnosti odnosno o muralima i grafitima, a odmah posle toga da se i sami oprobaju u tome, zato organizatori pozivaju da se od 12 časova pridružite i zajedno sa njima naučite nešto novo, ali i kreativno se izrazite.

“Vulkan Music Fest 2018” predstavlja transformaciju

Cela vest...Projekcija filma "Muzički mostovi Kosova"

14.08.2018

Evropski informativni i kulturni centar (EUICC) u Mitrovici, organizuje projekciju dokumentarnog filma "Muzički mostovi Kosova". Film se bavi poznatim mitrovičkim Big Bendom, grupom muzičara koji su osnovali Jazz i Blues festival u Mitrovici.

Podržan od strane UNMIK-a, dokumentarni film promoviše muziku, tradiciju, kulturno nasleđe dveju

Cela vest...“Škola filmske magije” u Gračanici

14.08.2018

Dom kulture „Gračanica" u saradnji sa "GARGANTUAFILMS" iz Beograda organizuju "Školu filmske magije 4" u Gračanici od 25-31.08.2018 godine.  

Opšti cilj “Škole filmske magije” je integracija mladih u kulturne tokove pružanjem teorijskih znanja i praktičnih veština neophodnih za rad u filmskoj umetnosti i proizvodnji.

Cela vest...Mladi, planirajte razvoj vašeg grada

13.08.2018

Nevladina organizacija 7Arte poziva na info-sesiju povodom sprovođenja prve faze projekta “Unapređenje lokalnih politika za preduzetništvo mladih kroz participativni pristup” koji finansira Katalitiči fond za civilno društvo “Programa sveobuhvatnog razvoja” koji sprovode UN-Habitat,

Cela vest...Međunarodni dan mladih, poruka komandanta KFOR-a

12.08.2018

Draga omladino,

Vi ste most između prošlosti i budućnosti. Da li će taj most biti klimav ili čvrst, zavisi od sirovina od kojih je sagrađen: porodica, kultura, obrazovanje i sreća. A porodica, kultura i obrazovanje nikako nisu jedine stvari koje utiču na vašu sposobnost i revnost da napredujete i istrajate.

Cela vest...Šara je više od snega!

10.08.2018

U Ski centru Brezovica na Šar-planini od 10. do 12. avgusta održava se festival BREfest 2.0. Ovaj festival okuplja mlade ljude različitih nacionalnosti, sa Kosova, Balkana, ali i Evrope i čitavog sveta. Priroda je glavni motiv ovog okupljanja ali organizatori, NVO GAIA, pripremili su veoma bogat sadržaj koji će gostima upotpuniti posetu.

Tako će, osim užitka koji pruža ova prelepa planina, posetioci biti u prilici da iskuse sve mogućnosti

Cela vest...Akcija čišćenja zelenih površina

10.08.2018

Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja od 15. septembra pokreće akciju čišćenja zelenih površina na Kosovu. Ovaj projekat omogućiće i nova sezonska radna mesta. U okviru akcije čišćenja na Kosovu  biće  upošljeno oko hiljadu ljudi.

Akcija čišćenja  će koštati od 600 -700 hiljada evra najavljuju iz ministarstva.

Cela vest...Kosovo iz četiri ugla

09.08.2018

Međunarodna misija UN na Kosovu (UNMIK) u saradnji sa UN Youth Task Force organizovala je oblilazak nekoliko različitih delova Kosova kako bi multietničkoj grupi od dvadesetak mladih ljudi približila rad lokalnih samouprava, omogućila istraživanje kulturnih raznolikosti i na taj način podstakla multietničku saradnju.

Projekat „Četiri ugla Kosovo“ okupio je mlade iz svih krajeva Kosova koji su odabrani na osnovu iskustva,

Cela vest...Premijere filmova ,,Hotel Transilvanija 3" i ,,Pravednik 2“.

09.08.2018

Večeras u Domu kulture ,,Gračanica'' biće prikazane premijere filmova ,,Hotel Transilvanija 3" i ,,Pravednik 2“.

Od 19 časova biće prikazan animirani film ,,Hotel Transilvanija 3". U trećem nastavku ovog animiranog hita pridružite se omiljenoj porodici čudovišta dok kreću na porodični odmor, na luksuzno krstarenje, kako bi se Drakula odmorio od pružanja odmora drugima. Luksuznom krstarenju ne odoleva ni ostatak Drakulinog čopora pa se i oni pridružuju putovanju.

Čudovišta se na brodu fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koja im se nude, od različitih

Cela vest...Procitaj vise