Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

“Predator: Evolucija“ u Domu kulture “Gračanica

13.09.2018 posted by: RADIOSRB

Jedan od najiščekivanijih filmova ove godine, “Predator: Evolucija“ 3 D,  reditelja Šejna Bleka, biće premijerno prikazan u Domu kulture “Gračanica” u četvrtak 13. septembra 2018. u 19:00 časova.

Originalni film DŽona Mektirnana iz 1987. godine, sa Arnoldom Švarcenegerom u glavnoj ulozi, još važi za jedan od najboljih akcionih filmova i svakako zaslužuje kultni status kod ljubitelja naučne fantastike. Da li će Predator: Evolucija uspeti da dostigne taj nivo, ostaje da se vidi

Vrlo dobro upoznat sa franšizom Predator, s obzirom na to da je glumio u originalnom ostvarenju i imao privilegiju da bude prva žrtva predatora, Šejn Blek je odličan izbor za reditelja novog ostvarenja.

Za razliku od originalnog ostvarenja, film "Predator: Evolucija" ima poprilično mešovitu ekipu, pa se među glavnim junacima mogu videti i ženski član tima, ali i dete. U glavnim ulogama su Bojd Holbruk (Narkos), Olivija Mun (Iks-men: Apokalipsa), Trevante Rouds (Mesečina), Sterling K. Braun (To smo mi), Kigan-Majkl Kej, DŽejkob Tremblej (Čudo), Ivon Strahovski (serija Dekster) i Alfi Alen (najpoznatiji kao Teon Grejdžoj u Igri prestola).

Autori novog Predatora, film preporučuju i zbog toga što si lovci evoluirali. Uvek su bili zastrašujući, ali u najnovijoj verziji filma, oni su genetski poboljšani DNK materijalom drugih vrsta.

Tu je i nova vrsta predatora, takozvani ultimativni predator, a ovog puta, publika će moći da vidi i predatore kako se bore među sobom.

Istog dana u Domu kulture “Gračanica” biće prikazani,  Animirani film “Tom i Bob: Misija spasavanja sveta” 3 D u 17:00 časova i film “Opatica iz pakla” u 21:00 čas.

Karte možete kupiti u prostorijama Doma kulture “Gračanica”.Procitaj vise