Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

Projekcije filmova “Tom i Bob: Misija spašavanja sveta" i “Opatica iz pakla“

06.09.2018 posted by: RADIOSRB

Ljubitelji filma moći će u četvrtak, 6 septembra,  u Domu kulture “Gračanica”, da premijerno pogledaju dva najnovija ostvarenja:  “Tom i Bob: Misija spašavanja sveta" i “Opatica iz pakla“.

Animirani film “Tom i Bob: Misija spašavanja sveta”  biće prikazan u Domu kulture “Gračanica” u 19:00 časova.

Pedantni dabar Bob vodi vrlo uredan život. Vredan je: vežba svako jutro, radi u svojoj bašti, melje žito u svom mlinu i sprema košnice za gospodina Medveda. Njegov život se dramatično menja kad mu na vrata pokuca mačak Tom i useli se kod njega usred noći. Mačak je nemirno stvorenje koje stalno traži nove pustolovine. Jednog dana, dok posmatra nebo, Tom ugleda vatrenu loptu koja juri nebom i pada na zemlju. Ispostavlja se da je to svemirski brod sa malim vanzemaljcima koji se zovu Zaka, Zik i Zuk.....

Najstrašniji horor ove godine, ,,Opatica iz pakla“ biće prikazan u Domu kulture ,,Gračanica'' u četvrtak 6. septembra 2018. u 21:00 čas.

Reditelj Korin Hardi, uvodi nas u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize. Radnja ovog nastavka je smeštena u razdoblje pre “Anabel” i “Anabel 2: Stvaranje zla”.

Kada časna sestra u Rumuniji oduzme život, Vatikan će poslati dva sveštenika da istraže njenu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Rizikujući ne samo svoje živote, već i veru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamernom silom u obliku iste demonske časne sestre koja je terorisala publiku u filmu “Anabel 2: Stvaranje zla”.

Karte za oba filma možete kupiti u prostorijama Doma kulture „Gračanica“ po ceni od 250 dinara .
 Procitaj vise