Sluajte nas Online Zatvori

Radio K4 on Facebook

MOVIE BOX

Funny Video

Find more about Weather in Pristina, KV
Click for weather forecast

"Borini pozorišni dani"

24.09.2018

Tradicionalna manifestacija "Borini pozorišni dani", koja se održava u čast pisca Borisava Stankovića, navršava 38 godina postojanja. Tokom oktobra meseca, Narodno pozorište u Gračanici nastavlja sa obeležavanjem 70 godina od osnivanja ove kulturne institucije. Proslava jubileja biće upriličena 8. oktobra u Gračanici.

Program obeležavanja 70. godišnjice:

Cela vest...Nastavak preventivnih medicinskih pregleda

22.09.2018

Ove jeseni se nastavlja sa akcijom preventivnih pregleda na tumor markere jajnika i prostate, provere krvnog pritiska i krvne slike odnosno EKG.

Akcija se sprovodi u organizaciji Ministarstva zdravlja i biće sprovedena u kliničko-bolničkim centrima i Domovima zdravlja. Cilj ove akcije je rana dijagnostika i promocija prevencije kao najefikasnijeg načina brige 

Cela vest...Vodite se emocijama poručuje Vladan Savić, frontmen Magla bend-a

21.09.2018

Ukoliko izaberete posao koji volite, nećete raditi ni jedan jedini dan u životu. Svojim nastupom, svirkom i aktielnim repertoarom, Magla bend stvara vrhunsku atmosferu gde god nastupao, a ljubav prema muzici je ovo što ih vodi na putu ka uspehu zaključili smo u razgovoru sa frontmenom Magla benda Vladanom Stevićem.

„Kad si rekla ljubav  stvarno je ljubav jer svi radimo ovaj posao zato što volimo muziku i volimo svoj

Cela vest...Turnir „Trofej Miloša Krasića”

21.09.2018

Ovog vikenda biće održan prvi fudbalski turnir „Trofej Miloša Krasića”, gde je maksimalan broj igrača po ekipi 12, a broj ekipa je ograničen na 16.

Direktor i organizator OFK „Dif” Nemanja Bulatović kaže da je za veliki spetakl, turnir u Žitkovcu, sve spremno.

“Po prvi put na ovim prostorima organizuje se turnir

Cela vest...Izložba učeničkih radova na temu “Moje mesto”

21.09.2018

U okviru obeležavanja Dana opštine Gračanica u Domu kulture Gračanica otvorena je izložba učeničkih radova na temu “Moje mesto” kao rezultat istoimene likovne kolonije.

Lepa tradicija čiji je cilj negovanje dečijeg talenta, pod nadzorom i uz stručne savete slikarke Maje Todić, realizuje se već četvrtu godinu za redom, i obuhvata učenike i predstavnike svih škola sa teritorije

Cela vest...Sportski turniri u okviru Dana opštine Gračanica

20.09.2018

U okviru obeležavanja Dana opštine Gračanica u Sportskoj hali u Lapljem Selu održani su turniri učenika srednjih i osnovnih škola.

Ovi turniri su izuzetno važni jer okupljaju veliki broj đaka radi pružanja prilike da se sportski takmiče, neguju solidarnost i aktivno bave sportom.

Organizatori turnira izuzetno su zadovoljni odzivom, jer je ove godine na turnir prijavljeno ukupno 49

Cela vest...Dečiji karneval predškolske ustanove ''Naša radost" u Ugljaru

20.09.2018

Tokom trodnevnog obeležavanja Dana Opštine Gračanica, u gotovo svim većim mestima na teritoriji ove opštine organizovan je bogat kulturno-umetnički, sportski i zabavni program.

Predškolska ustanova “Naša radost” danas će održati dečiji karneval    na školskom igralištu osnovne škole “Ugljare” u Ugljaru. Mališani ove predškolske ustanove zajedno sa decom iz vrtića i svojim vaspitačima  pripremili su različite koreografije.

Cela vest...Projekcije filmova "Ringe ringe raja" i "Džoni Ingliš ponovo u akciji"

20.09.2018

Animirani film ‘’Ringe ringe raja” biće prikazan u  četvrtak 20. septembra u 19 časova u Domu kulture ‘’Gračanica”.

Ovo  nije samo priča o dugom i teškom putovanju, već i avantura o pronalaženju puta kroz životne prepreke, o odgovornostima prema zajednici i porodici. Dva izgubljena pačeta, slabašna, šesnaest dana stara Či i njen mlađi brat Čao, odvojeni su od svog jata, zahvaljujući ludorijama prevelikog entuzijaste Penga, slobodoumne guske koja će radije da vežba akrobacije u vazduhu, nego da se pridruži ostalim guskama prilikom tradicionalne selidbe u toplije krajeve.

Cela vest..."Lepote Ibarskog Kolasina" predstavljene u Mitrovici

19.09.2018

Izložba fotografija Miroslava Lazarevića pod nazivom „Lepote Ibarskog Kolašina“ otvorena je u EU info centru u Severnoj Mitrovici i sadrži 15 fotografija prirode koje je autor uslikao prilikom planinarenja.

Kako sam autor priznaje, ljubav prema fotografiji se javila u ranom detinjstvu, ali se profesionalno bavi tek desetak godina.

„Prva ljubav o fotografiji javila mi se dok sam još kad

Cela vest...Dopuni svoje znanje o srednjem veku

18.09.2018

Zanima vas srednji vek i kulturna baština koju je on ostavio za sobom? Uz podršku Svetske vizije, GAIA Kosovo organizuje posetu Velikoj Hoči, gde će mladi (uzrasta preko 18 godina) zajedno učiti o kulturnom nasleđu, miru i religiji ovog dela Kosova kroz zabavu i druženje.

Tokom posete petnaest učesnika imaće priliku da saznaju više o kulturnom i verskom nasleđu Velike Hoče, načinu proizvodnje lokalnih namirnica i kućnih proizvoda, posete Prizren, predivan grad u kojem se

Cela vest...Procitaj vise