Këtë vikend në Gërmi mbahet ‘Love Plus Streetball’

Sivjet shënohet përvjetori i 10-të i ‘Love Plus Streetball’, që organizohet nga ‘Organizata Kosova Population Fundation’ (KOPF) dhe kësaj radhe vijnë me një edicion special. ‘Love Plus Streeball 2019’ tashmë ka bërë përgatitjet e nevojshme dhe fton të gjithë adhuruesit e streetball-it, që të marrin pjesë në edicionin special të këtij viti. Ngjarja organizohet me…

Details

Bebe Rexha rrëmben çmim në ‘Billboard Music Award’

Këngëtarja e mirënjohur botërore Bebe Rexha, rrëmbeu sërish një çmim nga dy kategori sa ishte e nominuar, për krijimtarinë e saj muzikore në ngjarjen e madhe muzikore ‘Billboard Music Award’, e cila u mbajt mbrëmë (01.05.19), në Grand Garden Arena, në Las Vegas të Nevadas, në SHBA. Ylli i muzikës pop, mori çmimin ‘Top country…

Details

‘VentureUP’ mban punëtori për ‘Kontabilitet dhe Financa për studentët e UP-së’

‘VentureUP’ mban punëtori për ‘Kontabilitet dhe Financa për studentët e UP-së’ Trajnimet e organizuara nga VentureUP u japin mundësi studentëve të Universitetit të Prishtinës që të aftësohen më shumë dhe njëkohësisht te jenë më të gatshëm për tregun e punës. Trajnimi i radhës është punëtoria për Kontabilitet dhe Financa, ku në fund pjesëmarrësit do të…

Details

Diskutim i hapur për diskriminimin racor dhe gjinor në punësim

Organizuar nga ‘Prizren Youth Power’ dhe ‘Peer Educators Network’, më 03 maj, në ora 17:00, në Prizren, me panelistë të profesioneve të ndryshme, do të diskutohet rreth “Diskriminimit racor dhe gjinor në punësim”, me theks të veçantë në komunën e Prizrenit Debati do të pasohet me shfaqjen e filmit “Hidden Figures”, i cili poashtu trajton…

Details

Konferencë për rëndësinë e arsimit profesional dhe orientimit në karrierë

GIZ (Shoqata Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar), KDWV (Shoqata Ekonomike Kosovare-Gjermane) dhe FES (Friedrich-Ebert-Stiftung), me datën 2 maj, në Institutin Historik të Universitetit të Prishtinës, në ora 12:00, do të organizojnë konferencën me temën: “Arsimi profesional dhe orientimi profesional janë politika ekonomike”. A kanë interesim dhe motiv rinia që të zgjedhin arsimin profesional për karrierë dhe…

Details

Blej një libër, eduko një fëmijë

Forumi për Iniciativa Qytetare, Libraria Dukagjini dhe BONEVET Prishtina, organizojnë kampanjën “Blej një libër, eduko një fëmijë”, me qëllim të promovimit të filantropisë dhe përfshirjes së shoqërisë në një iniciativë që synon përkrahjen e edukimit të fëmijëve të familjeve në nevoj. Kjo kampanjë e cila do të zgjat deri më  4 maj, në Librarinë Dukagjini…

Details