“Toastmasters” përgatisin të rinjtë për paraqitjen e tyre në publik

Edicioni i radhës “Toastmasters”, që synon të ndihmojë anëtarët e tij të përmirësojnë aftësitë e të folurit në publik përmes mbajtjes së fjalimeve, diskutimeve, debateve dhe kritikave,  mbahet sot (10 shkurt), në  “Innovation Centre Kosovo”, nga ora 18:00. Gjatë këtij edicioni, të gjashtë me radhë, do të mbahen tre fjalime të përgatitura paraprakisht nga folësit…

Details

Sot nis Universiteti Dimëror për studime të sigurisë

Nga sot, 7 shkurt, deri më 10 shkurt 2020 do të mbahet edicioni i katërt i Universitetit Dimëror të KYATA-s për Studime të Sigurisë, organizuar nga Asociacioni i Paktit Atlantik të Rinisë së Kosovës. Me këtë rast, Radio KFOR-i ka kontaktuar kryetarin e Asociacionit Pakti Atlantik i të Rinjve të Kosovës, Besim Salihu, i cili…

Details

“Fjalët magjike” shfaqet në Teatrin Dodona

Teatri i kukullave në qytetin e Prishtinës ‘Dodona’, nesër (8 shkurt), nga ora 12:00 prezanton shfaqjen “Fjalët magjike”, nga Alba Loxha, me regji të Shkurtë Aliu. Në këtë shfaqje bëhet fjalë për Hanën dhe Diellin të cilët janë shokë shumë të mirë. Ata edhe në kopsht janë në të njëjtën klasë, mirëpo ndonjëherë përpos lojës,…

Details

Klubi Alpin Prishtina ju fton në ecjen për në vargmalin e Tumbës

Vikendet e ‘Klubit Alpin Prishtina’ janë të rezervuara për rekreacion. I tillë është edhe ky vikend, ku më 9 shkurt, organizohet ecja bjeshkatare në vargmalin e Tumbës afër Ujit të Groposur. Menaxheri i ‘Klubit Alpin Prishtina’, Nazmi Hasanramaj, përmes frekuencave të Radio KFOR-it ka ftuar të gjithë që t’i bashkangjiten kësaj ecjeje: “Këtë të diele…

Details