2 Korriku – Dita Botërore e Gazetarëve të Sportit

Momentalisht jemi duke e shijuar Kampionatin Botëror të futbollit që po mbahet në Rusi, e pikërisht janë gazetarët dhe komentatorët e sportit që po i japin shpirt këtij kampionati. Derisa jemi tek gazetarët, sot ata shënojnë ditën e tyre të profesionit – Ditën Botërore të Gazetarëve të Sportit. Dita Botërore e Gazetarëve të Sportit është…

Details

“Shkrepëtima” nga Petrit Halilaj më 7 korrik në Runik

Të shtunën, më 7 korrik, nga ora 21:00 në Runik të Skënderajt, artisti Petrit Halilaj vjen me performancën “Shkrepëtima”. “Shkrepëtima” është performancë e ideuar dhe drejtuar nga artisti Petrit Halilaj që përfshin mbi 30 aktorë dhe muzikantë. Kjo performancë do të mbahet para rrënojave të Shtëpisë së Kulturës në Runik (Skenderaj). Skena do të animohet…

Details

Debat mbi të drejtën e tubimit

‘Nisma e të Rinjëve për të Drejtat e Njeriut’ (YIHR KS) sot (02.07.18) do të organizoj debat mbi të drejtën e Tubimit në Kosovë nga ora 18:00 në Muzeun e Kosovës. Paneli do të jetë i përbërë nga aktivistë të shoqërisë civile Rron Gjinovci, Hana Qena, Fitim Salihu dhe Blert Morina të cilët do të…

Details

U shënua ‘Dita Ndërkombëtare e KFOR-it’ – Foto

Dita Ndërkombëtare e KFOR-it u mbajt dje (01.07.18) në kampin e Kosova Filmit, në Prishtinë, me qëllim të promovimit të diversitetit kulturor të KFOR-it. Aktivitete dhe kuzhina të ndryshme u ofruan nga 28 vende të cilat i mirëpritën mysafirët, duke ju treguar mikpritjen dhe kulturën e secilit komb që kontribuon në kuadër të forcave paqëruajtëse…

Details

Publikohen datat për provimin e maturës

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Tekonoligjisë, Shyqiri Bytyqi ka vendosur për datat e mbajtjes së pjesës së dytë të provimit të Maturës 2018. Ministria ka njoftuar se pjesa e parë e provimit do të mbahet me 28 gusht 2018 ndërsa pjesa e dytë me 1 shtator të këtij viti. Vendimi është marrë pas sugjerimeve nga…

Details

2 Korriku – Dita Botërore e Gazetarëve të Sportit

Momentalisht jemi duke e shijuar Kampionatin Botëror të futbollit që po mbahet në Rusi, e pikërisht janë gazetarët dhe komentatorët e sportit që po i japin shpirt këtij kampionati. Derisa jemi tek gazetarët, sot ata shënojnë ditën e tyre të profesionit – Ditën Botërore të Gazetarëve të Sportit. Dita Botërore e Gazetarëve të Sportit është…

Details

“Shkrepëtima” nga Petrit Halilaj më 7 korrik në Runik

Të shtunën, më 7 korrik, nga ora 21:00 në Runik të Skënderajt, artisti Petrit Halilaj vjen me performancën “Shkrepëtima”. “Shkrepëtima” është performancë e ideuar dhe drejtuar nga artisti Petrit Halilaj që përfshin mbi 30 aktorë dhe muzikantë. Kjo performancë do të mbahet para rrënojave të Shtëpisë së Kulturës në Runik (Skenderaj). Skena do të animohet…

Details