Nesër fillojnë klasat informuese për nënat e reja

‘Action for Mother and Children’ nga nesër (3 maj), e deri në fund të muajit maj, në qytetet të ndrsyhme si në Prishtinë, Ferizaj, Mitrovicë, Drajkovc, Kaçanik, Prizren, Pejë, Dragash dhe Klinë organizon klasë informuese, falas, për nënat e reja. Temat të cilat do të diskutohen janë të ndryshme, si: përgatitja për shtatzëni të shëndetshme,…

Details

Këtë vikend në Gërmi mbahet ‘Love Plus Streetball’

Sivjet shënohet përvjetori i 10-të i ‘Love Plus Streetball’, që organizohet nga ‘Organizata Kosova Population Fundation’ (KOPF) dhe kësaj radhe vijnë me një edicion special. ‘Love Plus Streeball 2019’ tashmë ka bërë përgatitjet e nevojshme dhe fton të gjithë adhuruesit e streetball-it, që të marrin pjesë në edicionin special të këtij viti. Ngjarja organizohet me…

Details

Bebe Rexha rrëmben çmim në ‘Billboard Music Award’

Këngëtarja e mirënjohur botërore Bebe Rexha, rrëmbeu sërish një çmim nga dy kategori sa ishte e nominuar, për krijimtarinë e saj muzikore në ngjarjen e madhe muzikore ‘Billboard Music Award’, e cila u mbajt mbrëmë (01.05.19), në Grand Garden Arena, në Las Vegas të Nevadas, në SHBA. Ylli i muzikës pop, mori çmimin ‘Top country…

Details

‘VentureUP’ mban punëtori për ‘Kontabilitet dhe Financa për studentët e UP-së’

‘VentureUP’ mban punëtori për ‘Kontabilitet dhe Financa për studentët e UP-së’ Trajnimet e organizuara nga VentureUP u japin mundësi studentëve të Universitetit të Prishtinës që të aftësohen më shumë dhe njëkohësisht te jenë më të gatshëm për tregun e punës. Trajnimi i radhës është punëtoria për Kontabilitet dhe Financa, ku në fund pjesëmarrësit do të…

Details

Diskutim i hapur për diskriminimin racor dhe gjinor në punësim

Organizuar nga ‘Prizren Youth Power’ dhe ‘Peer Educators Network’, më 03 maj, në ora 17:00, në Prizren, me panelistë të profesioneve të ndryshme, do të diskutohet rreth “Diskriminimit racor dhe gjinor në punësim”, me theks të veçantë në komunën e Prizrenit Debati do të pasohet me shfaqjen e filmit “Hidden Figures”, i cili poashtu trajton…

Details

Konferencë për rëndësinë e arsimit profesional dhe orientimit në karrierë

GIZ (Shoqata Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar), KDWV (Shoqata Ekonomike Kosovare-Gjermane) dhe FES (Friedrich-Ebert-Stiftung), me datën 2 maj, në Institutin Historik të Universitetit të Prishtinës, në ora 12:00, do të organizojnë konferencën me temën: “Arsimi profesional dhe orientimi profesional janë politika ekonomike”. A kanë interesim dhe motiv rinia që të zgjedhin arsimin profesional për karrierë dhe…

Details