Në këtë datë, në muzikë veçohen këto ngjarje

– Me datën 14 prill të vitit 1963, bendi ‘The Rolling Stones’ teksa performonin në ‘The Crawdaddy Club’, pjesë e publikut ishin edhe katër anëtarët e bendit ‘The Beatles’. – Në këtë datë të vitit 1967, David Bowie lëshoi në treg atë që u quajt inovacion nën tiltullin ‘The Laughing Gnome’. Kënga që sillte zërin…

Details

“Online Money Making”, mënyrë moderne për të fituar para

Një mënyrë efikase për të fituar para direkt nga shtëpia është edhe përmes tregut online. Me zhvillimin e teknologjisë përfitimet nga puna online, ka arritur shifra stratosferike, e për të qenë pjesë e këtij tregu të gjerë nuk është diҫka e vështirë ose e pamundur. Google Adsense, Kurset e ndryshme Online, eBooks dhe Youtube janë…

Details

Në këtë datë, në muzikë veçohen këto ngjarje

– Më 13 Prill të vitit 1967, këngëtarët Nancy dhe Frank Sinatra, ishin në pozitën e parë në Angli me këngën ‘Somethin’ Stupid’, duke u bërë dueti i parë në histori në këtë pozitë, kënduar nga një baba dhe vajza e tij. Kënga e famshme ishte shkruar nga autori, Carson Parks. – Më 13 Prill…

Details

Në këtë datë në muzikë veçohen këto ngjarje

Në këtë datë të vitit këngëtari R Kelly ishte në pozitën e parë në Angli dhe Amerikë me këngën ‘I believe I can fly’ për të cilën kishte fituar edhe çmimin ‘Grammy’. Me 12 prill të vitit 2016 një raport tregoi se  artistët britanikë Sam Smith, Ed Sheeran dhe Adele kishin ndihmuar që industria e…

Details

Argëtohu dhe mëso nga shtëpia me ‘Academic Education Center’

Akademia e gjuhëve të huaja ‘Academic Education Center’ (AEC), e specializuar në programe profesionale, gjuhësore dhe trajnime, do të organizoj programe të shumta dhe aktivitete për fëmijë nëpërmes platformave online gjatë kohës kur fëmijët po qëndrojnë në shtëpi, duke filluar nga 19 prilli. Drejtori i kësaj akademie, profesori Lavdrim Avdyli, në një bisedë për Radio…

Details