Leonardo DiKaprios po i shmangen shokët sepse qeni i tij mban erë të tmerrshme

12.12.11

Aktori Holivudian Leonardo Di Caprio po dëgjon fjalime të gjata nga shokët ne llogari të qenit të tij.

Duke patur parasysh se për shkak të xhirimeve te filmave Leo duhet te udhëtoj shumë nga një lokacion në një tjeter, ai i ka ofruar koleges së tij nga filmi Keri Muligan që të udhëtoj me avionin e tij privat.

Si duket ajo e ka pranuar këtë ofertë, dhe me siguri kjo do të jetë edhe e fundit.

Leo I adhuron qenët, posacërisht qenin e tij 7 vjecar, një bulldog francez me emrin Djang te cilin e merr me vete ne te gjitha udhetimet. Mirëpo Djang-u si duket ka probleme me gazra.

Një burim tha se: " Nuk mendoj që është faji i qenit por faji i ushqimit shumë të pasur me të cilin Leonardo e ushqen atë. Gjëja më qesharake është që Leonardo nuk e kupton ku qëndron problemi pasi ai është mësuar me këto erëra ose atij nuk i punon shqisa e nuhatjes."