Koncert i madh në Gjakovë

01.03.18

Koncerti i madh me perlat shkodrane do të mbahet sot (01.03.2018), në pallatin e Kultures “Asim Vokshi”, në Gjakovë.

Mysafirët e këtij koncerti të madh janë: Shkelzen Jetishi- Xeni, Kastriot Tusha, Mirush Kabashi si dhe këngëtarë të mirënjohur nga Shkodra: Shyqiri Alushi, Rosela Gjylbegu dhe Bujar Qamili.


Ky koncert do të jetë nën udhëheqjen artistike të Vëllaznim Buxhovit.

E ju që do të jeni prezent atje, çaste të këndshme!