Producenti McFarland ndjekë në Instagram piktorin Drilon Shoshi

07.02.18

Piktori i talentuar nga Kosova, Drilon Shoshi, shumë i njohur në Gjermani, ka nxitur kurreshtjen e shumë dashamirësve të pikturës kudo në botë.

Shoshi i cili dhe me pikturë merret për më shumë se 15 vite, ai së fundmi është ndjekur edhe nga producenti me famë botërore, Joey McFarland.

Joey është producent i filmave të njohur si “Friends With Kids“, “Out of the Furnace”, “The Wolf of Wall Street“,“Horns“,“Dumb and Dumber To“,“Daddy’s Home“ dhe “Papillon“ dhe ka marrë edhe disa çmime ndërkombëtare.

McFarland, në faqen e tij në Instagram ka filluar ta ndjekë Drilonin dhe kjo nxitë kurreshtjen e të gjithëve, nëse mes tyre do të ketë ndonjë bashkëpunim në të ardhmen.