Eliza Hoxha me ekspozitë të re

07.02.18

Artistja Eliza Hoxha, e cila për opinionin e gjerë më shumë njihet si këngëtare, këtë të diel do të sjellë ekspozitën e saj personale të  emërtuar “Midis ëndrrës dhe realitetit”.


Kjo ekspozitë pritet të hapet këtë vikend, në Galerinë e Ministrisë së Kulturës.
 

Për art dashësit, kjo ekspozitë do të hapet më datën 11 shkurt, duke filluar nga ora 19:00.