Baleti i Kosovës me premiera të reja

09.01.18

Pas përmbylljes së suksesshme të vitit që e kemi lënë pas, me premiera të njëpasnjëshme të shfaqjeve dhe me kritika shumë pozitive nga dashamirët e Baletit, Baleti Kombëtar i Kosovës, tashmë ka publikuar programin e shfaqjeve që do të jepen gjatë muajit janar, të vitit 2018. Më datën 11 Janar, jepet shfaqja “Recomposed” me koreografi të Christophe Béranger & Jonathan Pranlas-Decsours.

Më 18.01.2018 - Shfaqja “New Born” me koreografi të Jochen Roller & Friederike Lampert si dhe me datën,

25.01.2018 jepet shfaqja “Një legjendë për dashurinë” me koreografi të Pëllumb Agalliu.

 

 

Për të gjithë të interesuarit, biletat mund të sigurohen online, përmes telefonit apo fizikisht në objektin e Teatrit Kombëtar të Kosovës.