“JUMANJI; Welcome to the Jungle” 3D

09.01.18

Derisa pushimet dimërore janë ende duke vazhduar, ndoshta edhe ju ka shkuar mendja të shikoni ndonjë film. Për adhuruesit e filmave aksion/aventurë dhe komedi, shfaqet filmi “JUMANJI; Welcome to the Jungle” 3D. Filmin në fjalë mund ta shikoni më datën 11.01.2018, në Kinemanë ABC, në Prishtinë, duke filluar nga ora 19:00. Rolet: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas, Bobby Cannavale, etj. Qaste të këndshme!

 

 

 

...