Elit Hoti në Radio K4: “Falemnderit KFOR-it për realizimin e koncertit humanitar”

04.12.17

Elit Hoti ishte mysafiri i radhes në Radio K4. Në kuadër të emisionit të mëngjesit “Esspreso Lounge”, të premtën më 1 Dhjetor, Eliti zbuloj se është duke përgatitur 4 këngë të reja. “Jam duke punuar në realizimin e katër këngëve të reja – cover. Do të fokusohem më shumë në këngët shqipe tani, pasi që kohë më parë kam pasur më shumë këngë të kënduara në gjuhët e huaja”, theksoi ai. Eliti, theksoi se ndihet i priviligjuar që pati mundësinë të jetë pjesë e projektit humanitar “United Through Music” të organizuar nga Radio Kfor-i. 

“Ishte një eksperiencë e mrekullueshme. Për herë të parë këndova me fëmijët serb dhe patëm momente shumë të mira. E falenderoj KFOR-in dhe Radio K4 për mundësinë e dhënë”.Elit Hoti do të jetë pjesë e projektit muzikor të ri, i cili pritet të organizohet në shtator 2018.