Kida në Radio K4: "Së shpejti do të publikoj 5 këngë të reja"

30.11.17

Këngëtarja e mirënjohur Kida, të marten më 28 nëntor ishte mysafire në Radio K4. Me këtë rast, Kida njoftoj adhuruesit e saj të shumtë që është duke përgatitur 5 këngë të reja. “Këto këngë do të jenë më ndryshe nga ato të lansuara më herrët. Do të sjelli diçka të re për publikun tim”, theksoi ajo. Kida, gjatë qëndrimit në Radio K4 pati qindra mesazhe në rrjetet sociale të radios sonë, nga adhuruesit të cilët nuk nguruan as kësaj radhe t’ia shprehin admirimin ndaj saj dhe muzikës të cilën ua servon. 

“Adhuruesit i dua dhe respektoj shumë. Ata më inspirojnë dhe më motivojnë të punoj më shumë. I dua dhe u jam shumë mirënjohesë”, u shpreh Kida. Në fund të emisionit, Kida për dëgjuesit e Radio K4 këndoj live këngën e saj të njohur “Premtimet”.