Stina Shala mysafire në Radio KFOR

21.08.17

Të premtën më 18 gusht, mysafire në Radio KFOR ishte këngëtarja e re Stina Shala. Në kuadër të emisionit Macchiato Lounge, Stina zbuloj se është duke punuar në disa projekte të ndryshme muzikore. Me ndihmën e mësuesit të saj, Korab Shaqiri, Stina ka përgatitur veçse një këngë me të cilën planifikon të merr pjesë në gara muzikore. Në listën e shumë vendeve të cilat e ftuan për gara muzikore, Stina për Radio KFOR zbuloj se po përgatitet për festivalet të cilat do të mbahën në Shqipëri dhe në Maltë. 

Ju rikujtojmë se Stina Shala nga Kalabria e Italisë është kthyer me çmimin e parë ‘grand prix’ kurse në Maqedoni në festivalin “Tra La La”, Stina rrëmbeu çmimin e tretë.