"Marsh Multietnik i Paqes" - Obiliq

18.05.17

Në kuadër të projektit "Të ndryshojmë botën me duart tona", Departamenti i Kulturës, Rinisë dhe Sportit të komunës së Obiliqit, në bashkëpunim me komunat - Graçanicë, Lipjan, Shtime dhe Fushë Kosovë, organizojnë aktivitetin e sportit të quajtur "Marshi multietnik i paqes", që do të mbahet të premten më 19 maj 2017. Aktiviteti do të mbahet në Obiliq në sheshin kryesor në ora 10, kurse pjesmarrësve do tu drejtojhet Ambasadori i OSBE-së në Kosovë. 

Eja edhe ti!