Mbahet ceremonia “K4 LIKE”

18.05.17

Më 17 Maj 2017, është mbajtur ceremonia e ndarjes së çmimeve të konkursit të fotografisë “K4 LIKE”. Ky konkurs kishte për qëllim prurjen e artistëve të rinj përmes fotografisë dhe të rris komunikimin e ndërsjellë. Organizimi i kësaj ceremonie tregoj rëndësinë dhe përkushtimin që KFOR-i ka për gjithë popullin e Kosovës e në veçanti për dëgjuesit e radio KFOR-it. 

Fituesit e garës u pritën nga Gjenerali i KFOR-it, Giovanni Fungo i cili me këtë rast i përgëzoj për fotograftë e tyre të cilat i quajti vepra artistike të cilat, siç tha ai, në mënyrën më të mirë e paraqesin normalitetin dhe bukuritë e Kosovës. Në përmbyllje të ceremonisë, ai i ftoj të gjithë të vazhdojnë ta dëgjojnë radio KFOR-in dhe ti ndjekin postimet tona në rrjetin social Facebook – Radio KFOR 90.2 Shqip Fituesit e këtij konkursi janë Vait Gashi (vendi i parë), Vesa Morina (vendi i dytë) dhe Rinor Dërmaku (vendi i tretë).