Fituesit e garës K4 LIKE - Pranvera 2017

02.05.17

Zyrtarisht, ka përfunduar votimi për fotografinë më të bukur të stinës së pranverës.Radio KFOR-i i falënderon të gjithë garuesit për pjesëmarrjen e tyre. Ju kujtojmë se ky është "K4 Like" konkursi i parë i fotografive dhe në muajt e ardhshëm, së bashku do të zgjedhim fotografi tjera të bukura. 

Kësaj radhe, fituesit janë:

Vait Gashi           vendi 1

Vesa Morina      vendi 2

Rinor Dërmaku   vendi 3

Fituesve të këtij konkursi të parë, u janë siguruar çmimet në vlerë nga 100, 50 dhe 25 euro, për tri vendet e para.  Më poshtë mund ti shihni tri fotografitë fituese, nga gjithsej 12 sa ishin në rrethin e ngushtë, të cilat kanë fituar simpatinë e vizitorëve në faqen tonë. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urime:)
 
Radio KFOR