K4 LIKE – Erdhi koha për të votuar!

14.04.17

Gara pranverore e Radio KFOR-it, ‘K4 LIKE’ tanimë ka përfunduar. Fotografitë e dërguara të stinës së pranverës janë duke u vlerësuar nga ekipi ynë profesional i fotografëve të cilët do të përzgjedhin 10 fotografi më të mira. 

Dhjetë fotografitë më të mira do të postohen në Facebook faqën tonë Radio KFOR 90.2 Shqip, filluar nga dita e martë, 18 Prill, deri të martën më 2 Maj. Gjatë kësaj kohe, dëgjuesit dhe përdoruesit e Facebook-ut mund të votojnë fotografinë e tyre të preferuar. Fotografia fituese do të vendoset nga shumica e pëlqimeve dhe shpërndarjeve të marra në Facebook. Fituesit do të shpallen të mërkurën më 3 Maj. Çmimet që do t’i marrin fituesit janë: Çmimi i parë – 100 euro, plus fotografia fituese do të vendoset në një kornizë të bukur të nënshkruar nga KFOR; çmimi i dytë – 50 euro dhe çmimi i tretë 25 euro. Stafi i Radio KFOR-it ju dëshiron shumë fat!